Svoje bodove možete provjeriti tako da u polju Korisničko ime upišete svoj evidencijski broj koji Vam je dodijeljen prilikom upisa u Registar i koji se nalazi na Vašoj članskoj iskaznici (Ev.Br./ID No), a u polju Lozinka unesite aktualnu zaporku koju ste do sada koristili (datum rođenja).

Budući da se mijenja sigurnosna politika,  potrebno je promijeniti aktualnu zaporku.

Nova zaporka se mora sastojati od minimalno šest znakova: velikih slova, malih slova i brojeva.

Nakon što zaporku uspješno promijenite,  u gornjem desnom kutu ekrana kliknite na link ‘Bodovi’ kako bi pristupili svojim bodovima.

Ukoliko ste zaboravili novu zaporku, na ekranu za unos korisničkih parametara kliknite na link ‘Zaboravili ste lozinku’. Unesite evidencijski broj i pošaljite zahtjev za dodjelom privremene zaporke. Privremena zaporka bit će dostavljena putem Vaše e-mail adrese, ukoliko je ista evidentirana u Registru HKMS. Ako za uneseni evidencijski broj u Registru nije evidentirana e-mail adresa, molimo da na registar@hkms.hr pošaljete svoju e-mail adresu i evidencijski broj kako bi se adresa upisala u Registar HKMS. Nakon što na e-mail dobijete privremenu zaporku, prijavite se u sustav i izvršite promjenu zaporke sukladno novim pravilima. Novu zaporku (lozinku) znat ćete jedino Vi.