Izmjene Odluke o visini upisnine i članarine u HKMS, Poslovnika o radu podružnica i Pravilnika o mjerilima i postupku za dodjelu novčane pomoći – savjetovanje sa zainteresiranom javnošću

20 pro 2021 Novosti

Poštovane kolegice/Poštovani kolege,

radi ostvarivanja cilja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću  koji proizlazi iz odredaba Zakona o pravu na pristup informacijama, objavljuje se prijedlog izmjena Odluke o visini upisnine i članarine u Hrvatskoj komori medicinskih sestara, prijedlog izmjena Poslovnika o radu podružnica i prijedlog izmjena Pravilnika o mjerilima i postupku za dodjelu novčane pomoći.

Svi zainteresirani mogu dostaviti svoje prijedloge, primjedbe i komentare na predloženi tekst Izmjena Odluke do 19. siječnja 2022. godine na e-mail adresu: pravni.poslovi@hkms.hr s naznakom „primjedbe na izmjene Odluke o visini upisnine i članarine u HKMS“ ili “primjedbe na izmjene Poslovnika o radu podružnica” ili “primjedbe na izmjene Pravilnika o mjerilima i postupku za dodjelu novčane pomoći” .

Prijedloge izmjena Odluke o visini upisnine i članarine u HKMS, Poslovnika o radu podružnica i Pravilnika o mjerilima i postupku za dodjelu novčane pomoći možete vidjeti ovdje:

Search

+