Obavijest – nova verzija sustava HKMSInfo

19 lis 2022 Novosti

Poštovani HKMS članice i članovi,

ovim putem Vas želimo obavijestiti kako će HKMS staviti na raspolaganje svojim članicama i članovima novu verziju sustava HKMSInfo na čijem je unapređenju ove godine intenzivno radio.

Osim provjere bodova, novi portal pruža mogućnost digitalnog podnošenja zahtjeva u svrhu reguliranja prava i obveza koja Vam pripadaju kao članovima HKMS.  

Prednosti digitalnog podnošenja zahtjeva: 

  • Za svaki podneseni zahtjev moći ćete pratiti njegov status rješavanja.
  • Ukoliko je zahtjev potrebno nadopuniti dobit ćete obavijest da je HKMS od vas zatražio dopunu s popratnim objašnjenjem
  • Efikasno i učinkovito podnošenje zahtjeva bez ikakvih troškova 

U planu je neposredna elektronička dostava dokumenata od HKMS koji imaju pravni učinak, a o čemu ćete na vrijeme biti obaviješteni.

Za pristup unaprijeđenom HMKSInfo dobit ćete aktivacijski link na svoju e-mail adresu koja je evidentirana u Registru HKMS. Link vrijedi 120h te je u tom roku potrebno kliknuti na link, potvrditi svoju email adresu te odrediti novu zaporku.

Nakon što se uspješno prijavite u sustav, moći ćete preuzeti korisničke upute za lakše snalaženje unutar portala. Korisničko ime za prijavu u sustav ostaje isto kao do sada.

VAŽNO! Ako još niste dostavili svoju e-mail adresu u Registar HKMS, možete ju dostaviti na registar@hkms.hr zajedno s Vašim evidencijskim brojem s time da napominjemo da Više članova ne smije dijeliti istu e-mail adresu.

Dva načina na koja možete provjeriti je li u registru ispravno prijavljena vaša e-mail adresa: 

1.   Aktivacijski link trebao bi biti u Vašem inboxu tijekom dana 24. i 25.10.2022 (provjerite i spam folder) 

2.   Tijekom 24. i 25.10.2022 možete na login stranici HKMSInfo sustava odabrati opciju „Zaboravili ste lozinku“. Na vaš e-mail trebao bi stići link za oporavak lozinke u roku 1 min.   

Ukoliko ni sljedeći dan 26.10.2022 ne dobijete aktivacijski link niti link za oporavak lozinke, obavezno nam javite kako bismo Vam mogli osigurati pristup portalu. 

Za one koji su navikli na dosadašnji način pregledavanja bodova, odlučili smo da taj pristup bude aktivan, sve dok se ne naviknete na novi portal. 

Poduzeli smo sve radnje kako bi u periodu aktivacije svim članovima osigurali neometan rad u sustavu. 

Zbog velikog broja članova, jedna od mjera koju smo odlučiti primijeniti je puštanje aktivacijskih linkova po sljedećem redoslijedu: 

1.      članovi koji pripadaju podružnici Grada Zagreba 

2.      nakon što se uspješno aktivira ova najveća podružnica, biti će poslani aktivacijski linkovi i članovima drugih podružnica. O točnom datumu biti ćete obaviješteni.

Ukoliko primijetite neke poteškoće u radu, molimo vas da nas obavijestite na info@hkms.hr , kako bismo mogli što brže djelovati.

Također cijenimo i vašu povratnu informaciju o zadovoljstvu novim portalom.

Lijepi pozdrav i ugodan rad želi Vam 

HKMSInfo tim

Search

+