Komora izražava sućut obiteljima poginulih u potresu i poziva članove koji trebaju zamjenski smještaj da se odmah jave u Komoru

30 pro 2020 Novosti

Predsjednik Hrvatske komore medicinskih sestara i članovi Vijeća Komore izražavaju duboku sućut svim obiteljima poginulih i stradalih u jučerašnjem razornom potresu. 

Hrvatska komora medicinskih sestara svim svojim članovima i članicama, medicinskim sestrama i tehničarima čiji su domovi uništeni jučerašnjim razornim potresom, odmah stavlja na raspolaganje smještaj za 10 osoba u stanu čiji je Komora vlasnik, a koji je inače namijenjen smještaju članica koje borave na liječenju u Zagrebu. U slučaju da je takvih članova više nego što je moguće smjestiti u ovom stanu, Komora će naći načina da im se osigura zamjenski smještaj. Članice kojima je potrebno osigurati zamjenski smještaj mogu se javiti od 0-24 sata u Komoru na mobitel 099/493 8349 Zoranu Povhu ili na mail z.povh@hkms.hr .

Komora će također, kao što je to učinila i nakon potresa u Zagrebu, dodijeliti financijsku pomoć članovima čiji su domovi stradali u ovom snažnom potresu. Sve one čiji su domovi stradali pozivamo da nam to prijave na ovom linku: https://forms.gle/8s7wjk21BDeUgMGZ8
Rok za prijavu bit će otvoren do daljnjega.

Komora izražava snažnu podršku medicinskim sestrama i tehničarima u Sisku i Petrinji koji su jučer herojski zbrinjavali pacijente u izuzetno teškim uvjetima.

Search

+