“Hvala, sestro!”: Pridružite se večeri zahvalnosti medicinskim sestrama i tehničarima

10 svi 2023 Novosti

Marketinška agencija Kreativna Poslovna Rješenja, u suradnji s Hrvatskom komorom medicinskih sestara, već treću godinu zaredom organizira večer zahvalnosti medicinskim sestrama i tehničarima. Događanje pod simboličnim nazivom “Hvala, sestro!” i ove će se godine održati u Zagrebu, u Kaptol Boutique Cinema u Centru Kaptol, 18. svibnja s početkom u 19:00 sati.

Tijekom posljednjih godina i perioda pandemije, šira je javnost prepoznala važnost rada medicinskih sestara, kao i njihovu predanost svojem pozivu, unatoč zahtjevnim uvjetima, fizičkom naporu i visokoj razini stresa. “Hvala, sestro!” je mali znak pažnje s ciljem da im se zahvali na svemu što rade za svoje pacijente, ali i njihove obitelji.

Medicinske sestre i ostale uzvanike ovogodišnjeg “Hvala, sestro!” očekuje projekcija filma “Klub zadovoljnih žena 2: Novo poglavlje” uz piće i kokice. Druženje će se nastaviti i nakon filma uz pjenušac, a kako bi večer bila još zanimljivija, sponzori koji podržavaju inicijativu osigurali su poklone iznenađenja.

Pozivamo sve zainteresirane medicinske sestre i tehničare da dođu na projekciju filma i provedu večer u ugodnom društvu. S obzirom na ograničen broj mjesta, potrebno je na vrijeme ispuniti obrazac kojim se najavljuje svoj dolazak: OBRAZAC ZA PRIJAVU.

Search

+