Godišnja nagrada Grada Čakovca svim zdravstvenim radnicima

2 srp 2021 Novosti

Povodom obilježavanja Dana Grada Čakovca 28. svibnja uručene su godišnje nagrade istaknutim pojedinicima, udrugama i tvrtkama, a nagrada je dodijeljena i svim zaposlenicima u zdravstvenom sustavu Međimurja.

Ovom nagradom Grad Čakovec iskazao je veliku zahvalnost zdravstvenim radnicima koji već više od godine dana vode bitku za živote brojnih građana Međimurja. Nagradu su u ime svih zdravstvenih djelatnika primile dr.sc. Ana Jurin Martić, dr.med., zamjenica predsjednika Županijskog povjerenstva Međimurske županije Hrvatske liječničke komore i Marija Prekupec, dipl.med.techn., predsjednica podružnice Međimurske županije Hrvatske komore medicinskih sestara. Svečanosti obilježavanja Dana Grada Čakovca prethodio je tradicionalni mimohod Čakovečkih mažoretkinja i Gradskog puhačkog orkestra gradskim ulicama i trgovima, a u prijepodnevnim satima položeni su vijenci i zapaljene svijeće u Perivoju Zrinskih kod Spomen obilježja poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata. Obilježen je tako i Dan državnosti, Dan oružanih snaga RH i Dan Hrvatske kopnene vojske.

Objava o godišnjim nagradama dostupna je na službenim stranicama Grada Čakovca https://www.cakovec.hr/web/na-svecanosti-povodom-dana-grada-cakovca-urucenegodisnje-nagrade/

Search

+